Мир наступив - між Нафтогазом і Газпромом: Україна підписала третейську угоду з російським газовим гігантом

Українська сторона підписала з російським "Газпромом" мирову угоду в інвестиційному арбітражі щодо справи про зобов'язання РФ сплатити $7,4 млрд українській стороні за штрафом Антимонопольного комітету. Ця мирова угода має відкрити шлях для укладення довгострокових договорів на транспортування газу між Росією і "Нафтогазом".

Викликали повій, ґвалтували та довели до імпічменту: чим відзначилися "слуги народу" у 2019

До кінця Нового року залишилися лічені дні. А відтак, саме час підбити підсумки президентства Володимира Зеленського, а також нагадати найгучніші скандали політичної сили лідера України "Слуги народу.

Головними "подвигами" слуг народу були: імпічмент Трампа, ґвалтівник в лавах
"Слуги народу", оиримання посади через ліжко, інтимний скандал у Верховній Раді та інші.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У мережі показали компромат на Шуфрича: зі зброєю в руках позує з убитими

У мережі спливли фотографії нардепа Верховної Ради від фракції "Опозиційна платформа - За життя" Нестора Шуфрича з убитими африканськими тваринами.

Відповідні знімки опублікували в Twitter-акаунті Tigrenlion, який виступає за заборону полювання.

На фото Шуфрич зі зброєю в руках позує з убитими тваринами, як з трофеями.

Штрафи злетять у 15-20 разів: водії дорого заплатять за найпопулярніше порушення

В Україні штрафи за неправильну стоянку збільшать в десятки разів. Зараз, якщо водій зайняв місця для людей з інвалідністю, то він сплатить до 1700 грн, а за новими правилами – 34 тис. грн. Крім того, спростять процедуру доказу того, що порушник дійсно зупинився в недозволеному місці.

На Україну суне крижаний антициклон: погода на Новий рік "дасть прикурити"

В останні два дні грудня до України нарешті прийдуть справжні новорічні морози та сніг, повідомляє синоптик Наталія Діденко.

У вівторок, 31 грудня, в Україні очікуються сильні вітри, але трохи потеплішає — вдень температура повітря становитиме до 3 градусів вище нуля. А в новорічну ніч піде сніг, хоча температура повітря буде близько нуля.