Дружина президента України Володимира Зеленського Олена стала почесним гостем Національного музею Оману у вельми незвичайному вбранні, тим самим викликавши хвилю критики на свою адресу від користувачів мережі.

Про візит першої леді повідомила прес-служба музею в мережах Facebook і Instagram, пише портал "Хвиля".

Олена Зеленська в Національному музеї Оману, Instagram
Олена Зеленська в Національному музеї Оману, Instagram

Перша леді країни була в довгій сіро-білій сорочці з легкої тканини, яка закривала руки. Під сорочку вона одягла кюлоти білого кольору. В якості взуття Зеленська вибрала шльопанці пляжного типу, чим викликала обурення у інтернет-користувачів. Михайло Голуб на своїй сторінці в Facebook з сарказмом написав: "Перша леді відвідала Оман з офіційним спа-візитом".

Наряд Зеленської прокоментували й інші користувачі мережі. Варто зазначити також, що на дружині українського президента майже не було прикрас, крім лаконічних золотих сережок і тонкого ланцюжка на шиї. Крім того, Зеленська була без макіяжу і з розпущеним волоссям. На опублікованих в Facebook фото видно, що перша леді України уважно розглядає експонати музею.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, "колишня" Зеленського на всю країну зганьбила президента: "Чого ти приперся?", відеохіт.

Як повідомляв Знай.uа Зеленського чекає важка доля, астролог винесла вердикт: "Це карма, це доля".

Знай.uа писав, Дональд Трамп екстрено підводить до межі тисячі військових: що відбувається.