Літак МАУ, фото - world-s
Літак МАУ, фото - world-s

Український літак розбився в Ірані відразу після зльоту

Пасажирський літак авіакомпанії "Українські авіалінії", на борту якого знаходилося 180 осіб, розбився незабаром після зльоту з аеропорту Імама Хомейні в столиці Ірану. Про загиблих поки нічого не відомо, також не відомо чи пов'язано це з атакою баз США.

Безвиз, фото: euneighbours.eu
Безвиз, фото: euneighbours.eu

Безвіз 128 країн світу: Україна відкрила нові кордони і увійшла до престижного рейтингу

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Згідно з підсумками 2019 року Україна посіла 43 місце серед 200 країн у рейтингу паспортів світу. Наголошується, що в 2018 році вона була на 41 місці в рейтингу. Про це повідомляється в оновленому індексі паспортів, який оприлюднила компанія Henley & Partners.

Пенсія, фото: vesti.ua
Пенсія, фото: vesti.ua

Українцям підвищили пенсії з 2020 року, кому дістанеться найбільше

Вже в січні в Україні у зв'язку із зростанням мінімальної зарплати збільшиться розмір пенсій для деяких категорій населення, повідомляють у Пенсійному фонді. зокрема, підвищені пенсії почнуть отримувати громадяни, які досягли віку 65 років, які мають 30 років страхового стажу для жінок і 35 років — для чоловіків. Для них розмір пенсії становитиме 40 відсотків від зарплати. Тобто мінімальна пенсія збільшиться на 220 гривень і дорівнює 1889 гривень.

ОБСЄ, фото: Уніан
ОБСЄ, фото: Уніан

Переметнулися на бік Путіна? ОБСЄ очорнила українських військових

З'явилася інформація, що команда СММ ОБСЄ звинуватила Україну в порушеннях Мінських угод на Донбасі. Про це повідомляє прес-центр штабу ООС. Так, у звітах моніторингової місії від 4 і 6 січня 2020 року було зазначено, що Збройні сили України порушили умови відведення озброєння, а саме зенітних ракетних комплексів 9К33 "Оса".

Долар, фото: 112
Долар, фото: 112

У Кабміні розповіли, що буде з доларом в 2020: "Є дві проблеми"

Долар в Україні буде знижуватися щодо гривні цього року, але все залежить від розвитку економіки та ситуації на світових ринках. Про це заявив міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов на своїй Facebook-сторінці.