У Києві за водіння в нетверезому стані затримали полковника і колишнього начальника ДАІ Олександра Єршова. Про це повідомляє Pitbull Kiev.

Полицейский автомобиль, Информатор
Полицейский автомобиль, Информатор

Активісти помітили, як напідпитку водій сідає за кермо Range Rover біля нічного закладу. Вони викликали поліцію і поїхали за ним.

"Манера їзди у автомобіля була явно неадекватна, швидкість місцями перевищувала 100 кілометрів на годину (в спальному районі) і створювала не одну аварійну ситуацію", — наголошується в спільноті.

За словами активістів, чоловік відпочивав зі своєю компанією в Голосіївському районі столиці, але в 2 години 18 січня попрощався і "в сильному алкогольному сп'янінні" сів за кермо Range Rover. Активісти викликали поліцію, а самі пішли за ним.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Поліцейські, фото з вільних джерел
Поліцейські, фото з вільних джерел

Біля закритого котеджного містечка Єршов вийшов з машини, але незабаром під'їхала поліція. Чоловік відмовився пред'являти документи, всіляко сперечався і стверджував, що за кермом була його дружина.

Нагадаємо, у Києві ведуть розшук двох громадян Казахстану, які повинні були залишити столицю України, але так і не вилетіли з "Борисполя".

Також Знай.uа писав про те, що своїй сторінці у Фейсбук депутат міської ради Львова і активіст Ігор Зінкевич повідомив, що з Львівського дитячого будинку зникли двоє підлітків.