Всесвітньовідомий актор і колишній губернатор Каліфорнії Арнольд Шварценеггер продовжує дивувати своїх прихильників під час самоізоляції. Зірка Голлівуду став частіше користуватися своїм Instagram, де публікує цікаві відео та фотографії.

Раніше 72-річний актор показав, як вчить свою собачку мити руки. Глядачі оцінили гумор знаменитості на 3 мільйони переглядів. Після цього Шварценеггер радив фанатам по можливості залишатися вдома і показував свого милого ослика. Однак прийшов час і для фізичних навантажень.

Арнольд Шварценеггер, instagram.com/schwarzenegger
Арнольд Шварценеггер, instagram.com/schwarzenegger

Проте жодних штанг та бодибілдингу на сторінці актора не з'явилося, "залізний Арні" у свої 72 роки вразив ідеальною розтяжкою. Шварценеггер з сигарою в зубах показав, що навіть у його поважному віці можна залишатися гнучким і рухомим.

Актор продемонстрував відмінну розтяжку, хоча у фіналі все ж стався кумедний сюжетний поворот. Такого, мабуть, ніхто не чекав!

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Дядю Жору терміново госпіталізували після інсульту, у якому стані комік. Популярний комік Вадим Мічковський, відомий як Дядя Жора, потрапив у лікарню після інсульту

Як повідомляв портал "Знай.ua", близький друг Надії Бабкіної попросив молитися за хвору співачку - "Може статися всяке".

Також "Знай.ua" писав, що Лоліта склала заповіт, забувши про свою єдину доньку. Лоліта Мілявська залишила єдину доньку Єву без спадщини