Співачка Лоліта Мілявська активно осмислює своє любовне життя і теперішній стан самотньої жінки, розлученої вже вп'яте. На жаль, розлучення не було спокійним і полюбовним - колишні партнери доволі активно ділились брудними подробицями свого життя. “Я вирішила поки що утриматись від будь-якого типу стосунків”, - заявила співачка у прямому ефірі на своїй сторінці Instagram.

П'ятий шлюб співачки відразу мав присмак мезальянсу і відсутності спільного глибокого романтичного почуття. Лоліта одружилась з партнером, який був молодшим неї на декілька десятків років. Контраст разючий: стрункий, молодий і харизматичний хлопець і жінка, яку в патріархальному суспільстві називають “старіючою”, “товстою” і “алкоголічкою”. Розлучення пари супроводжувались зізнаннями фітнес-тренеру про відсутність любові до артистки, численні зради і т.д. На жаль, ситуація склалась так, що всі почали дивитись на співачку жалісливо.

Лоліта Мілявська, фото: Instagram
Лоліта Мілявська, фото: Instagram

Сьогодні артистка говорить про те, що вона вважає, що обранець має бути самодостатнім і зрілим. Більше того, вона вирішила відмовитись від стосунків у найближчій перспективі, щоб побути з собою і бути турботливою до себе. З іншого боку, вона каже, що вона вже в тому віці - коли залицяльникам не відмовляють.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Лоліта зізналася Івлеєвій з "Орла і Решки" у вживанні наркотиків - "Ще трішки і здохну".

Як повідомляв портал Знай.ua, Лоліта склала заповіт, забувши про свою єдину доньку.

Також Знай.ua писав, що Лоліта розповіла про клімакс, чоловіка і сантиметри: "Мені настане пи*дець".