У п'ятницю, 8 травня, вийшов 10 випуск романтичного шоу "Холостяк"-10. На цьому тижні відбулося знайомство з батьками дівчат. Головний герой Макс дізнався багато нового про учасниць завдяки їх близьким. Однак для однієї з них 10 тиждень закінчився поїздкою додому. Про це повідомляє пресслужба СТБ.

Так, Холостяк вирішив познайомитися з мамами дівчат, але спочатку жінки вирішили не зізнаватись, хто кому доводиться рідною душею, і Максу довелося вгадувати. Однак, чоловіка підвела інтуїція і він переплутав деяких матерів.

Макс розповів, що хоче приготувати для учасниць ідеальні побачення і попросив, щоб мами дали кілька порад.

Мама Даші сказала, що її донька – різнопланова людина і запропонувала навчити їздити на машині.

Мама Христини відразу почала ставити йому безліч запитань, які швидко набридли Холостяку. А потім розповіла, якою її донька була в дитинстві і запропонувала Максу провести побачення з морозивом і дітьми.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Мама Вікторії відразу запитала у Макса про свою доньку, а потім розповіла йому цікаві деталі, але виявилося, що вона не так добре знає її. Також жінка запропонувала зводити Віку на танці.

Мама Дани розповіла, що її донька дуже творча та мала багато перемог у шкільних конкурсах. Жінка порадила Холостяку приготувати для Дани фотосесію.

Холостяк-10, скріншот Instagram

Побачення з Дашею

Холостяк запросив Дашу на побачення в її рідне місто – Кривий Ріг. Він позичив машину у її батьків і вирішив навчити дівчину водити авто. Макс розповів їй основні правила. У Даші добре виходило водити, тому чоловік її хвалив.

Потім до них приєднався батько Даші, який перевірив, чого навчилася його донька. Після чого вони усі пішли в гості до батьків дівчини.

Батько розповів про стосунки з дружиною та багато історій про доньку. Потім з Максом пішли говорити брати Даші. В кінці вечора Макс і Даша вирішили провести час удвох. Чоловік зізнався, що йому сподобалася сім'я дівчини. Вони багато базікали, обнімалися і цілувалися.

Холостяк-10, скріншот Instagram

Побачення з Вікторією

Холостяк і Вікторія поїхали до Полтави, де дівчина провела екскурсію. Після чого Макс запросив її на танці. Пара повинна була станцювати кізомбу. Потім вони поцілувалися і вирішили прогулятися.

Далі Макс зустрівся з батьками Вікторії в ресторані, де вони дізнавалися більше один про одного. Батьки дівчини принесли її дитячі знімки і розповідали історії. Сім'я принесли полтавські галушки, у яких були записки із запитаннями. Так, Вікторія знала відповіді на всі. Потім тато дівчини особисто поспілкувався з Холостяком і розповів про доньку цікаві деталі. Після чого пара усамітнилася, але спілкування не задалося.

Холостяк-10, скріншот Instagram

Побачення з Даною

Спочатку пара пішла на фотосесію. Макс фотографував дівчину, після чого вони почали фотографуватися разом і цілуватися.

Потім пара зустрілася з батьками Дани, з якими пили вино, говорили і весело проводили час. Після цього батько Дани вирішив поговорити з Холостяком наодинці.

Увечері Макс і Дана усамітнилися, вони багато цілувалися і говорили про життя і дитинство дівчини.

Холостяк-10, скріншот Instagram

Побачення з Христиною

Пара зустрілася в дитячому парку професій, де повинні були весело провести час з дітьми. Пара повинна була разом з малюками робити пакети для подарунків.

Потім Христина і Макс зустрілися з батьками дівчини. Сім'я Христини приготувала бліц-питання для пари, але виявилося, що учасниця майже нічого не знає про Холостяка. Потім вони дивилися дитячі фотографії Христини. Макс також поговорив з вітчимом дівчини і дізнався про неї багато нового.

Далі Макс і Христина вирушили до неї додому, однак розмова вийшла не дуже приємною і дивною.

Холостяк-10, скріншот Instagram

Слід зазначити, що Христина з'явилася в новому випуску без нарощеного волосся.

"Нарешті вона перестала обманювати. Що Бог дав, то дав. Бах — і немає принцесски", — відреагували суперниці.

Самому Холостяку дівчина сказала, що вона підстриглася, незважаючи на те, що це неправда.

"Абсолютно не має ніякого значення, якої довжини волосся. Я просто скучила по короткій стрижці. Колись у мене була така", - заявила Христина.

Однак Макс не повірив дівчині.

"Раніше мені вже доводилося помічати, що у неї не своя довжина. Тому я не розумію, навіщо вона збрехала. Я звертаю увагу на деталі, особливо коли шукаю супутницю життя", - зазначив Холостяк.

Також чоловік зізнався, що йому неприємна брехня дівчини.

"Всім властиво брехати", — уклала Христина.

Церемонія троянд

Церемонія пройшла досить несподівано. Спочатку Макс запитав у дівчат, наскільки вони відверті і цілеспрямовані.

В результаті першою троянду отримала Даша, після неї – Дана. Вікторії він загадав загадку, а потім сказав їй самій взяти останню троянду. Христина ж не отримала квітку від Холостяка.

Макс запропонував провести Христину.

"Коли він взяв мене за руку, я була впевнена, що він в останній момент скаже про знайомство з його батьками", — сподівалася дівчина.

Однак Холостяк зазначив, що постійні розмови про щирість і чесність знайшли своє логічне завершення.

Холостяк-10, прес-служба СТБ

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що "холостяк" Добринін переніс весілля зі своєю коханою Дариною Квитковой.

Як повідомляв портал "Знай.ua", грузинський холостяк Іраклій Макацарія змусив фанаток скинути з себе все зайве.

Також "Знай.ua" писав, що учасниця "Холостяка-10" показала свої архівні фото.