Популярною українською співачкою, тренером вокального шоу "Голос країни" Тіной Кароль не перестають захоплюватися фанати. Також знаменитості вже не перший рік приписують роман з харизматичним співаком Даном Баланом, і шанувальники щиро вірять в їх любовний зв'язок. На цей раз не обійшлося і без сонцесяйного знімка української зірки. "Теплий" кадр розмістили на сторінці фанів в соціальній мережі Instagram.

Так, в мережі з'явилося весняне селфі Кароль, на якому вона зображена біля квітучої рослини в сонячний день. Також на знімку можна помітити, що знаменитість не наносила макіяж, але навіть це не зменшило неймовірної краси та милості її зовнішності.

"Сонечко вам в стрічку❤", - підписали фото шанувальники.

Тіна Кароль, скріншот Instagram

У свою чергу багато користувачів мережі захопилися знімком Тіни Кароль і завалили її безліччю різноманітних компліментів.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Милашка ❤️❤️❤️❤️❤️❤️", "Доброго ранку сонечко ❤️❤️❤️", "Яка краса😻", "Обожнюю 😍❤️🔥", "Персик ))🎶", "Красунечка❤️❤️❤️", - відреагували українці.

Коментарі, скріншот Instagram

Коментарі, скріншот Instagram

Коментарі, скріншот Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Лариса Ніцой розкритикувала нову пісню Тіни Кароль і Дана Балана.

Як повідомляв портал "Знай.ua" Тіна Кароль представила артперформанс на підтримку лікарів.

Також "Знай.ua" писав, що Дан Балан зробив пропозицію Тіни Кароль.