Відомий український кухар Євген Клопотенко, який був переможцем кулінарного шоу "МастерШеф-5", часто тішить шанувальників новими фото і рецептами у соцмережі Instagram. Так, в цей раз кулінар поділився кумедною історією і похвалився важливим досягненням, а ще показав нове фото, на якому позує, звичайно, за готуванням.

Євген Клопотенко розповів, що у нього є старша сестра, яка гуглить рецепти, щоб щось приготувати. І це при тому, що кухарі є іменний сайт з безліччю рецептів. Якось сестра Євгенія захотіла зробити лазанью, і кинулася шукати рецепт в інтернеті, перейшла по першій ліпшій посиланню, і це виявився сайт саме Клопотенко. "Зробила по тому рецепту лазанью. Вийшло офігезно. А що це був за перший сайт у видачі? Виявилося, що klopotenko.com. Мораль у цій історії немає. Просто на мій сайт у квітні зайшло 16 мільйонів людей", - похвалився кулінар.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Клопотенко з "МастерШеф" знайшов корисне заняття дітям на карантині.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка "МастерШеф" Клопотенко поділився авторськими рецептами страв на Великдень.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "МастерШеф" Клопотенко дав поради українцям, як боротися з вірусом.