Як відомо, в Україні ввели карантин через пандемію коронавірусу. З кожним днем кількість заражених у країні зростає з неймовірною швидкістю. На сьогоднішній день вже зареєстровано понад 15 тисяч випадків захворювання смертельним вірусом. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України в офіційному Telegram-каналі.

Коронавірус, фото: Getty Images
Коронавірус, фото: Getty Images

Так, згідно з даними Міністерства на ранок у День матері, 10 травня, в країні кількість заражених різко перевалила за 15 тисяч, з них 391 летальних випадків та більше 3 тисяч пацієнтів змогли побороти COVID-19. Також повідомляється, що всього за добу було зафіксовано більше 500 нових хворих.

"За даними ЦГЗ, станом на 9:00 10 травня в Україні 15232 лабораторно підтверджені випадки COVID-19, з них 391 летальний, 3060 пацієнтів одужало. За добу зафіксовано 522 нові випадки", - йдеться в повідомленні.

У топ-3 областей з найбільшою кількістю хворих все також залишаються: Київська, Чернівецька та Івано-Франківська.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

До того ж, усього за добу надійшло більше тисячі повідомлень про ймовірне зараження. А з початку поточного року надійшло понад 39 тисяч повідомлень про підозру на коронавірус.

"Станом на ранок 10 травня 2020 року до Центру надійшло 1084 повідомлення про підозру на COVID-19. Всього з початку 2020 року надійшло 39263 повідомлення про підозру на COVID-19", - повідомили в Моз.

Коронавірус в Україні, скріншот Telegram

Коронавірус в Україні, скріншот Telegram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що президент заявив про інфікування коронавірусом кози, птахів і фруктів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Києві помаранчеві чоловічки "наближають День перемоги" над коронавірусом.

Також "Знай.ua" писав, що у Києві місцеві жителі обурились через священиків Лаври.