Українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і виступає в Росії, не народилася в багатій родині, а прийшла до популярності лише завдяки фортуні і власній працьовитості.

Юна Кароліна ходила на заняття вокалом у 1992 році в Палац культури в Чернівцях. Сюди її привів її перший продюсер Юрій Фальоса.

Її викладач в інтерв'ю ЖВЛ розповіла, що майбутня співачка з дитинства була цікавою. І не тільки у вокальному плані, а як артистка, любила сцену і глядача.

Виявилося, що в дитинстві дівчині довелося пережити розлучення батьків, злидні, інтернат і навіть смерть старшого брата, який загинув на війні в Афганістані.

Ані Лорак, фото - Instagram
Ані Лорак, фото - Instagram

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Брат йшов на війну, щоб повернутися, отримати квартиру і допомогти Кароліні. Однак опікати дівчину взявся Юрій Фальоса, який почув спів майбутньої Ані Лорак, коли їй було всього 13 років.

Неповнолітня дівчина через пару років почала жити зі своїм продюсером у цивільному шлюбі.

Ані Лорак отримала звання народної артистки України в 21 рік. Вона стала наймолодшою артисткою з таким званням. Вона збирала повні зали на концертах і купалася в любові шанувальників.

Співачка закохалася в іншого, футболіста Сергія Реброва, коли була в шлюбі з Фальосою. Хоча ці відносини не склалися, але вона записала альбом, який мав успіх.

Ані Лорак вирішила остаточно порвати всі стосунки з Фальосою через 13 років. Після цього у неї все вийшло. Вона полюбила, народила доньку і в кар'єрі все було успішно.

Лорак співпрацювала з найкращими кліпмейкерами і композиторами. Велику популярність також принесла участь у Євробаченні, яке їй допоміг поставити друг і наставник російським співак Філіп Кіркоров.

До того моменту, поки в Україні не почалася війна, на гастролі Ані Лорак в Росії ніхто не звертав особливої уваги. Українців почало дратувати те, що співачка не тільки співає під прапором ворога, але і отримує з його рук нагороди.

Лорак остаточно вирішила після критики не гастролювати в Україні, однак після 3-річного мовчання в 2017 році зважилася виступити на сцені київського Палацу Україна. Співачку тоді зустріли бойкотом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ані Лорак занудьгувала на карантині і показала запаморочливе декольте.

Як повідомляв Знай. ua, Ані Лорак розповіла про нову любові і показала уривки відео.

Також Знай. ua писав, що Ані Лорак в бікіні подратувала фігурою 18-річною.