У п'ятницю, 8 травня, вийшов 10 випуск шоу "Холостяк-10", в якому учасниця Христина поплатилася за свій обман і покинула проєкт. Дівчина прокоментувала свій вчинок на сторінці в соціальній мережі Instagram.

Христина, скріншот Instagram

Так, Христина розмістила відеонарізку спільних моментів з Максом і зазначила, що встигла закохатися в нього. Також дівчина шкодує, що не змогла відкритися йому.

"Закохатися в тебе - було простіше всього на світі! Коли між нами виникли недомовки, я розривалася між мовчанням і криком. Мені так хотілося з тобою поговорити про це, але я не могла. Страшно було озвучити в кадрі, страшно було зізнатися собі, що за сильною та розважливою дівчиною ховається купа страхів і дитячих установок. Я не розуміла, як ти ставишся до ситуації, яка сталася напередодні. І замість розмови, яка б розставила все на свої місця, я віддала перевагу "промовчати" свої переживання, які по результату стали причиною моєї поведінки", - зізналася Христина.

Ексучасниця додала, що її почуття були щирими і побажала Холостяку щастя.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Я хочу що б ти знав, почуття до тебе - були справжніми і чесними! Ти це відчував, Макс і ти це знаєш! Тисячу разів дякую! Будь щасливий! Обіймаю. OHANA - значить сім'я, а в сім'ї ніколи нікого не покинуть і не забудуть", - заявила вона.

Потім Христина розмістила фото з Парижу, куди відправила її сестра, щоб розвіятися після проєкту.

"Повернувшись додому все нагадувало про нього. Тут ми пили чай, тут ми цілувалися, а тут ми обнімалися. Я не хотіла приймати той факт, що "НАС" більше немає. Я дійсно в це не вірила. Речі розібрати не змогла, ані в той день, ані наступного. Я плакала цілими днями і нічого не хотіла робити. Антипатія до всього і навіть до себе. На допомогу приїхала сестра. Моя підтримка та опора і ми рвонули виконувати мою мрію - Париж. Я гуляла по вуличках, пила смачну каву з круасаном, але заспокоїти свої думки я так і не змогла. "Дійсно? Через волосся?" В той момент я не розуміла, що справжня причина криється в іншому..." – поділилася дівчина.

Христина, фото Instagram

Більш того, дівчина вдалася до допомоги психолога, який допоміг їй багато чого зрозуміти про себе.

"Самим кращим рішенням стало - звернутися до психолога. Розбирали все по молекулам .Ситуацію з дитинства. Коли хвалили мою сестру і мені шалено хотілося заслужити увагу. І я була хорошою. Старалася робити все добре, навіть коли не хотілося. Тому що хороших люблять, а якщо я буду поганою - мене любити не будуть. У дитини відбувається все саме так. Ситуацію з вітчимом. Коли мене лупцювали по дупі і я стримувала свої сльози, адже якщо заплачу - підтвердження - боляче. І від маленької Крісті, я прийняла це в доросле життя. Ось де глибше подивитися на ситуацію, розумієте? Ось де зробити не поверхневі висновки! Ось де зрозуміти, чому я так роблю? Причина не в волоссі, а в тому, що мені дійсно не вистачило сміливості бути з Максом до кінця щирою. Причина в тому, що у мене дійсно були почуття до Макса і я боялася його втратити, зробивши щось не так. Причина в тому, що я дійсно не показувала свої емоції. Мені знадобилося багато часу, щоб сказати всій цій ситуації - спасибі! Дивлюся на своє татуювання, яку зробила ще в 17 років "Зціли себе сам" і розумію, тут я не помилилася" – розповіла Христина.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що грузинський холостяк Іраклі Макацарія поділився з прихильницями секретом ефективного схуднення.

Як повідомляв портал "Знай.ua", "холостяк" Добринін натякнув на вагітність Квіткової.

Також "Знай.ua" писав, що учасниця "Холостяк 10" безсоромно збрехала та поплатилася за це.