Стало відомо, що президент України Володимир Зеленський зізнався, чого чекає від роботи колишнього президента Грузії Міхеїла Саакашвілі на його новій посаді. Про це він повідомив в суботу, 9 травня, під час робочої поїздки в Закарпатську область.

Володимир Зеленський, скрін з відео
Володимир Зеленський, скрін з відео

Так, Зеленський похвалив Саакашвілі за його роботу на посаді президента Грузії. Також український лідер обговорив з ним пенсійну реформу.

"В роки президентства Саакашвілі в Грузії він дійсно зміг зробити сучасну митницю, подолати корупцію. Друге питання – у нього досить міцні інвестиційні зв'язки. Ми з ним говорили і з приводу пенсійної реформи, яку вже теж потрібно починати в Україні", - сказав Володимир Зеленський.

Слід зазначити, що в четвер, 7 травня, президент України підписав указ про призначення Міхеїла Саакашвілі на посаду голови Виконавчого комітету реформ.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Міхеіл Саакашвілі, скріншот: YouTube
Міхеіл Саакашвілі, скріншот: YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський привітав Саакашвілі з новою посадою.

Як повідомляв портал "Знай.ua", прем'єр-міністр Грузії пояснив відкликання посла з Києва через Саакашвілі.

Також "Знай.ua" писав, що Саакашвілі відразу ж після отримання посади потягнувся до пляшки.