Антоніна Паперна – старша дочка відомої української актриси Ольги Сумської, яка нещодавно народила другу дитину від російського актора Володимира Яглич. Дівчина теж актриса, а ще вона активний користувач Instagram, де часто радує шанувальників яскравими фото і відео зі свого життя. Так, нещодавно Антоніна виклала в мережу жаркий знімок, на якому позує на пляжі в сміливому образі.

Як видно, дівчина зображена, стоячи у воді, на ній короткі джинсові шорти і стильний купальник цікавого принта, а на її руку зав'язана хустка. Волосся Тоні розпущені і розпатлане вітром, а на обличчі сонцезахисні окуляри і чарівна посмішка. З підпису до публікації стає зрозуміло, що це архівна фотографія. "Візуалізую. Просто візуалізую", - написала Антоніна. Фани в захваті від цього сонячного кадру, актрису засипають компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Ольга Сумська засвітилася в компанії Володимира Зеленського.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ольга Сумська показала себе 20-річну.

Також портал "Знай.ua" писав, що Сумська повернулася до найвідомішого образу.