На Донбасі з життя пішов ватажок розвідки терористів "ЛНР" Мельниченко Олександр під кличкою "Негр". Зокрема, він був командиром першого розвідувального взводу четвертої бригади.

Про це повідомляє видання Реал.

"Блогер і український патріот з окупованих територій "Necro Mancer" поповнив свій каталог загиблих терористів, які воювали на Донбасі, черговим чи місцевим бойовиком, чи то "іхтамнетом": Мельниченко Олександр Вікторович (Негр). Другий армійський корпус ВС РФ (ЛНР). Місце проживання (до російсько-української війни) - Краматорськ (Донецька область). Народився 15/11/1973. Загинув 07/05/2020", - йдеться в повідомлені.

Фотографія Негра

Як відзначається, Мельниченко числився в базі "миротворця" бойовиком незаконних збройних формувань, а точніше - розвідником-снайпером з четвертої бригади ЛНР, яка воює в районі траси Бахмутка. Окрім цього, є давні, що він був командиром першого розвідувального взводу четвертої бригади.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Фотодокази

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ЗСУ накрили злочинний "клан" бойовиків на Донбасі – наркотики, пограбування та незаконна зброя.

Як повідомляв портал Знай.uа, путінські бойовики на Донбасі поплатилися за обстріл – герої ЗСУ ліквідували 2 окупантів.

Також портал Знай.uа писав, зустрічають ворога першими – в ЗСУ показали видовищні кадри мощі українських піхотинців.