Голлівудська актриса і модель Ольга Куриленко відмовилася від своєї національності. Вона опублікувала пост з нагоди Дня перемоги над нацизмом у другій світовій війні і зробила несподіване зізнання в коментарях.

"Happy Victory in Europe Day! А для наших з завтрашнім Днем Перемоги!", - написала Куриленко.

Пост викликав неоднозначну реакцію в мережі, адже в коментарях вона відповіла, що вона не українка, а слов'янка", і це викликало у шанувальників нову хвилю запитань і здивування.

"Олечка, немає такої національності "слов'янка". Соромитеся бути українкою? Так будьте ким хочете", - відповіла їй коментатор.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Дівчина Бонда відповіла їй несподіваною заявою, після чого в коментарях почалися суперечки, в який Ольга вже не брала участі.

"Чому ви вирішили, що я соромлюся. Я просто правду сказала. Національність визначають по крові адже правда? Так от я не 100% українка. А тест ДНК показав що Української крові у мене взагалі немає. Сорі. Мені взагалі-то все одно. Але тест так показав. Я сама здивувалася", - написала Куриленко.

Вона пояснила, що її ДНК-тест показав, що її предки були вихідцями з Росії, Білорусі, Польщі. Серед країн України не було. При цьому сама Куриленко народилася в місті Бердянськ, а в 16 років переїхала в Париж працювати моделлю. Світову популярність їй принесла роль у фільмі "Париж, я люблю тебе".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українська дівчина Бонда Куриленко загубилася на карантині.

Як повідомляв Знай. ua, українська дівчина Бонда Куриленко привітала "наших" з Днем Перемоги.

Також Знай. ua писав, що українська дівчина Бонда Куриленко пішла в розгул і забула про фігуру.