Пес з інвалідністю, якого викинули помирати у смітник, знайшов турботливу сім'ю і активно бореться за реабілітацію. Чудова історія зцілення, підтримки і глибокої любові трапилася в Америці, де одного разу жінка побачила тіло маленького цуценяти у баці для сміття.

Про це повідомляє Facebook-сторінка КОТ, яка спеціалізується на новинах про тварин.

Підійшовши ближче, жінка побачила, що тварина ще жива: песик ледь рухався, у нього були проблеми з кінцівками, усе тіло було покусане кліщами, а очі страждали від запалення та гною. Жінка розчулилась, побачивши який стійки боєць цей собака, а тому відвезла до ветеринарної клініки.

Врятований пес, фото Facebook
Врятований пес, фото Facebook

Лікарі надали псу усю можливу допомогу. Дещо можна було подужати швидко і легко: як то проблеми із кліщами, лишаями та запаленням очей. Хронічне захворювання з лапками - швидко не вилікуєш, проте увага, любов, медична допомога, тепло і регулярне харчування перетворило хвору тварина на межі життя у тварину з вогнем в очах, яка радіє людям, лікарям і життю. Зараз пес проживає разом із своєю спасителькою, яка вирішила забрати його назавжди. Крім цього, він регулярно їздить на реабілітацію, де лікарі змушують його виконувати певні вправи та плавати, щоб зміцнити лапки та покращити життя тварини ще більше.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Тяжелобольного щеночка бросили умирать в мусоре

Тяжелобольного щенка выбросили в мусорный бак, потому что люди не захотели тратиться на его лечение. Четыре бесконечно тяжелых дня малыш тихо скулил среди мусора, без воды и надежды на спасение

Geplaatst door КОТ op Vrijdag 8 mei 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Щасливий собака з інвалідністю розчулив мережу, любов до життя переможе все.

Як повідомляв портал Знай.ua, Найпотворніша собака світу стала справжньою зіркою.

Також Знай.ua писав, що На пенсію - в 19: київська такса стала найстарішою собакою України.