Цього року, на щастя, 9 травня обійшлося без традиційного психозу, але все ж окремі локальні ексцеси траплялися. Відзначився і багатостраждальний Слов'янськ. Про це написав відомий журналіст Денис Казанський на своїй facebook-сторінці.

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

За його словами, влада цього міста навіщось вирішила пофарбувати прапор на старому радянському пам'ятнику солдатам Другої світової в червоний колір. Раніше пам'ятник був золотаво-сірим, і це нікого не напружувало. Але в якийсь момент чиновники, мабуть, вирішили, що місто дуже довго живе спокійним і мирним життям, і вигадали влаштувати провокацію.

Пам’ятник солдату, фото facebook
Пам’ятник солдату, фото facebook

Пам’ятник солдату, фото facebook
Пам’ятник солдату, фото facebook

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Після цього хтось домалював на червоному прапорі чорну смугу. І тут мера-сепаратиста Ляха прорвало - написав про вандалізм і "елементи, спрямовані на розкол у суспільстві". А коли червоний малювали - не були націлені на розкол?", - цікавиться Казанський.

Як повідомляється, мер Вадим Лях в 2014 році співпрацював з окупантами з банди Гіркіна, але так і не поніс ніякого покарання. Ні в минулій владі, ні у нинішньої до нього питань не було і немає. Ця безкарність вилилася в цілком передбачуваний результат. Посібники бандитів і окупантів знову почали качати ситуацію, провокувати конфлікти і протистояння в суспільстві за старими методичками.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Путін програв Зеленському та "впав" в очах росіян у День Перемоги - "Сказав, як Гітлер".

Як повідомляв портал "Знай.ua", депутат Держдуми РФ Наталія Поклонська привітала всіх з Днем Перемоги.