Актор студії Квартал 95 " Євген Кошовий здивував українців тим, як змінився на карантині. Його зовнішній вигляд на інтерв'ю привернув не менше уваги, ніж сам зміст. Відповідне відео з'явилося на YouTube.

Під час відео-інтерв'ю українці помітили, що Кошовий змінився зовні. Одні відзначили його червоний колір обличчя, інші звернули увагу на те, що артист додав вагу.

"У Кошового особа виросла", "Жах, ось це морда, все ширше і ширше, щасливчик", "Женя, шо так розпух? Весна! Давай тисни на овочі!", "А че у нього з обличчям?", "Запливає Жиром", "Кошовий, ну ти набрав вагу! Жах! Не годиться, дорогий!", - пишуть коментатори.

У мережі запідозрили, що Кошовий зловживає алкоголем. На такі думки їх наштовхнуло червоне обличчя артиста.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"Міцно випиває лисий, судячи з опухшему червоному обличчю", "Захмелілий", "Чому таке червоне обличчя Кошового?", "Жека "червоне обличчя", "Реакція на хопнув", "Став схожий на жабу, молодець тримає себе у формі", "Євген на марсіанина схожий. Шия біла, обличчя червоне", - пишуть в мережі.

Коментатори зазначили, що за останній рік Кошовий сильно здав: "у Кошового вже немає того темпераменту, згаслий погляд, не такий, як рік тому! Чого вже лізти в політику".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, голий Юрій Ткач із "Кварталу 95" розповів про позитивні моменти карантину.

Як повідомляв Знай. ua, Кошовий з Кварталу 95 ненавмисно видав секрет Зеленського.

Також Знай. ua писав, що Кошовий з Кварталу 95 поіронізував над "дідусем Путіним".