Фігуранти кримінальної справи про жорстоке побиття 17-річного хлпця В’ячеслава під Харковом запевняють, що тут насправді не все так просто, як може здатися на перший погляд.

Один із підозрюваних у скоєному - Дмитро Белівець, заявив, що В’ячеслав нібито сам винен у тому, що сталося.

З такою заявою він виступив у залі суду, де йому обирають запобіжний захід.

"А чого ж ви не дізнаєтесь, через що таке сталося? Тому що він тероризує дітей, бо проти нього скільки вже кримінальних справ порушено. Загалом на цю сім’ю. Що старший брат уже був помічений у зґвалтуваннях. Лише цього року на нього написали заяви дві людини. Дізнайтесь", - наголосив Белівець.

підозрювані Дмитро Белівець та Володимир Казбан, скрін з відео
підозрювані Дмитро Белівець та Володимир Казбан, скрін з відео

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Варто зазначити, що Дмитро зустрічається з колишньою дівчиною В’ячеслава, у побитті якого зізнався "частково".

У той же час, інший підозрюваний - Володимир Казбан, батько дівчини, пояснив, що "захищав свою доньку".

"У кожного правда своя. Просто покопайтеся у цих всіх подробицях щодо цієї ситуації. Я повторюсь, я захищав свою доньку. Спитайте в неї, вона дасть свідчення, так зрозуміліше буде - не з чиїхось слів, а безпосередньо від неї. Мені більше немає чого додати", - сказав чоловік.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, під Харковим двоє чоловіків жорстоко побили і зґвалтували 17-річного підлітка.

Постраждалого юнака, якого знайшли на зупинці в селищі Рогань 6 травня, було госпіталізовано після жорстокого побиття. У нього зламані чотири ребра, ніс, гематоми по всьому тілу, внутрішня кровотеча в органи черевної порожнини, в гайморових пазухах і потиличній частині голови.

У поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі.

Як повідомляв портал Знай.ua, 6 травня на Харківщині в Рогані на зупинці знайшли побитого підлітка.

Також Знай.ua писав, харківські поліцейські затримали чоловіка, який на вулиці пограбував дівчину.