Курйозний випадок став у Британії, а точніше в ефірі тамтешнього ранкового ТВ-шоу The Morning. Саме там гостем одного з випусків програми стала британка Люсі Каррінгтон, яка запевняла усіх, що її пес є вегетаріанцем та їсть виключно овочі, але сам домашній улюбленець так не вважав та осоромив господарку на всю країну.

Джерело: британське ранкове шоу The Morning.

Відтак, все розпочалося з того, що пес британки Люсі Каррінгтон по кличці Шторм втратив апетит і перестав їсти звичну їжу, яку вона йому готувала. Тому жінка вирішила змінити його раціон на вегетаріанський з додаванням овочів. Зокрема, на такій корисній дієті чотирилапий прожив три місяці.

Фото зі студії

В результаті на жінку "обвалився" шквали з критикою стосовно того, що вона жорстоко поводиться з тваринами. Щоправда, сама господарка запевнила, що пес навпаки почав краще себе почувати і наразі зовсім не їсть м'яса.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Після цього господиню чотирилапого запросили на популярне ТВ-шоу The Morning, де в прямому ефірі продюсери шоу вирішили провести невеликий тест і запропонували собаці дві миски - з вегетаріанським кормом і м'ясом. І, як було передбачено, пес швидко зробив свій вибір, надавши перевагу м'ясу, а не овочам.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Щасливий собака з інвалідністю розчулив мережу, любов до життя переможе все.

Як повідомляв портал Знай.ua, Найпотворніша собака світу стала справжньою зіркою.

Також Знай.ua писав, що На пенсію - в 19: київська такса стала найстарішою собакою України.