"Величне століття" - турецький історичний телесеріал в жанрі гостросюжетної драми. Кінокартина складається з 4 сезонів, які блискавично полюбилися шанувальникам по всьому світу, адже серіал транслювали в більш ніж 50 країнах. За словами сценаристів, чарівний сюжет - цілком реальні події, що відбулися ще в часи Сулеймана Пишного, видатного полководця і реформатора Османської імперії. Серіал оповідає про романтичні стосунки слов'янської дівчини на ім'я Анастасія, що прийняла іслам і отримала ім'я Хюррем, згодом ставши улюбленою наложницею султана.

Головна роль Хюррем дісталася акторці Мер'єм Узерлі, Халіт Ергенч зіграв Сулеймана. У мережі ж вирішили показати, як змінилися актори, адже з часів останньої серії, в 2013 році, пройшло цілих 7 років.

Мер'єм Узерлі, Хюррем

Небахат Чехре, Валіде

Філіз Ахмет, Нігяр

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Халіт Ергенч, Сулейман

Селім Байрактар, Сюмбюль-ага

Ібрагім-паша, Окан Ялабик

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі ошелешила фанатів новим образом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що зірка серіалу "Величне століття" зробив з першою дружиною заради другої.

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі показала, як проводить карантин зі своєю донькою.