Громадян України попередили співробітники Національного агентства з запобіганню корупції. З'явилася інформація, що на території країни активізувалися небезпечні шахраї.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби відомства.

Шахраї, скрін з відео
Шахраї, скрін з відео

За інформацією співробітників агентства, невідомі видавали себе за працівників НАПК діючи в інтересах колекторських компаній. У відомстві повідомили, що все частіше отримують інформацію про випадки, коли невідомі особи телефонують суб'єктам декларування від імені співробітників агентства і намагаються чинити на них тиск в інтересах так званих колекторів.

"Справжні уповноважені особи НАПК звертаються до суб'єктів декларування через офіційну електронну пошту, адресу якої закінчується на @nazk.gov.ua через стаціонарні телефони, які починаються на 044, або поштою", - повідомили в агентстві, як відрізнити їх працівника від самозванця.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Якщо особа, яка представляється працівником НАПК, телефонує вам з мобільного номера або звертається з підозрілої електронної пошти, просимо повідомляти про це до Національної поліції або НАПК", - попередили в агентстві.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, львів'янин заборгував дитині аліменти і намагався купити "перепустку" на заробітки в Польщу - горе-татуся спіймали на гарячому.

Як повідомляв Знай.uа улюблена какашка і чай з лимоном — Комаровський відповів на кумедні питання про коронавірус.

Знай.uа писав, ніколи не залишайте чеки на касі і не викидайте у смітник – яка небезпека підстерігає покупців.