Клієнт Приватбанку поскаржився на те, що не зміг отримати якісні купюри в іноземній валюті від касира в повному обсязі, а після, вже вдома, виявив кілька надорванных і пописанных купюр, які на наступний день відмовилися прийняти в тому ж банку через їх пошкодження. Відповідний відгук з'явився на сайті Мінфін.

"В останній раз знімала євро з поточного рахунку і не дозволили перевірити купюри перед видачею. Коли касир провів касову операцію, що гроші видані, тільки тоді видали мені купюри на руки. Одна купюра мені попалася пописанная ручкою, я попросила обміняти або повернути її назад на мій рахунок, але мені сказали, що обміняти не на що і єдиний варіант - це обміняти її на гривні або забрати таку як є. Я обміняла на гривні, що зовсім не планувала робити! Але прийшовши додому я знайшла в пачці ще пару пописанных і трохи надорванных купюр. На наступний день принесла їх назад в Приватбанк, але мені сказали, що ці купюри неналежної якості і банк їх не візьме!!! Хоча днем раніше вони самі мені їх видали!!! Я подзвонила на гарячу лінію - сказали що в руки гроші на перевірку не даються і що банк гарантує, що вся валюта проходить багатоступеневу перевірку. Це цілковите шахрайство", - обурився клієнт.

В Приватбанку розповіли, як відбуваються операції з перевірки купюр і як вони надходять у відділення банку.

"Дозвольте зауважити, що через відділення ПриватБанку видаються, як купюри прийняті і перевірені, у рамках своїх можливостей, касиром при проведенні операцій, так і купюри, надані інкасацією в банк, які, в свою чергу, попередньо пройшли додаткову перевірку", - відповів банк.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ПриватБанк радісно сприйняв "антиколомойский" закон.

Як повідомляв Знай. ua, "Антиколомойский закон" і битва за ПриватБанк - як гучний закон вплине на гроші українців.

Також Знай. ua писав, що в Приватбанку розповіли, чому можуть обнулити ліміт на оплату частинами без попередження.