Ryanair оголосив нові правила для пасажирів - туалети з дозволу і багато іншого

Починаючи з 1 липня європейський перевізник лоукостер Ryanair буде вимагати від пасажирів запитувати дозвіл на використання туалету. У той же час звична чергу біля туалетів буде заборонена.

Ryanair також зажадає обов'язкового носіння масок, щоденних перевірок температури, дезінфекції внутрішніх поверхонь літака і подання тільки попередньо упакованих продуктів харчування і напоїв.

авіакомпанія Ryanair
авіакомпанія Ryanair

Європа змінить правила авіаперельотів після послаблення карантину

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Після скасування карантину в країнах ЄС відновлять авіасполучення, однак на пасажирів чекають нові правила польотів. Зокрема, обов'язковим буде носіння маски в літаку, а також заборонять подорожувати з великим багажем. Про ці правила повідомила Європейська комісія.

Великий багаж пропонують заборонити для того, щоб пасажир не контактував з персоналом для його оформлення. Водночас ручна поклажа буде дозволена, оскільки її не потрібно реєструвати на стійці.

Аеропорт, фото pxhere
Аеропорт, фото pxhere

Карантин в Україні: послаблення та коли він закінчиться

На сьогоднішній день офіційною датою закінчення карантину вважається 22 травня.
Однак в уряді кажуть, що ця дата не остаточна. Українці перебуватимуть на карантині до кінця травня. Карантинні заходи продовжать до кінця місяця. А вихід із карантину буде поетапним. Етапи залежать від того, яка кількість хворих і тих, хто видужав, буде зафіксовано.
Читайте докладніше про етапи виходу із карантину.

карантин в Україні, фото: Уніан
карантин в Україні, фото: Уніан

Позиція міністра Криклія щодо відкриття метро вилізла йому боком

Міністр інфраструктури Владислав Криклій виступив проти відкриття метро з 25 травня.
Журналіст Денис Іванеско прокоментував позицію міністра:
"Криклій проти відкриття метро. Хоча в жодній країні світу, крім нашої, метро та транспорт не зупиняли. Ось так копнеш будь-якого видатного на перший погляд реформатора і прогресивну людину. А всередині сидить радянський вахтер: "не годиться", "куди по помитому!". Некомпетентний жлоб ваш Криклій, як би не надував діджитал-щоки".

Владислав Криклій, міністр інфраструктури // фото Latifundist.com
Владислав Криклій, міністр інфраструктури // фото Latifundist.com

Українські пенсіонери до кінця 2020 року отримають надбавку - озвучено суми "бонусів"

В 2020 році українським пенсіонерам можуть двічі підвищити суму виплат. Як відомо, перша індексація пенсій пройшла 1 травня понад 8 мільйонів пенсіонерів вже отримали підвищену пенсію. А ось мінімальна пенсія до грудня 2020 року має зрости до 1769 гривень. В середньому в Україні пенсії можуть зрости на 280 гривень.

пенсіонери в Україні, фото Pxhere
пенсіонери в Україні, фото Pxhere