Колишній президент Грузії, а тепер новопризначений голова Виконавчого комітету реформ Міхеіл Саакашвілі розповів, чому погодився допомагати Володимиру Зеленському з реформами та прокоментував чутки про своє призначення "тіньовим прем'єром".

Саакашвілі стверджує, що новий президент України за рік не скомпрометував себе жодним проявом корупції. Про це ексочільник Одеської ОДА заявив в ефірі ток-шоу ″Право на владу″.

програма "Право на владу", скріншот
програма "Право на владу", скріншот

За словами Саакашвілі, він погодився на запропоновану Зеленським посаду, бо побачив, що президент справді хоче змін в країні. І експрезидент Грузії почав гаряче розповідати про те, що потрібно змінювати в Україні.

Однак, ведуча програми Наталя Мосейчук перервала виступ політика і зауважила, що в неї склалось таке враження, що зараз лунає промова прем'єр-міністра.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

″У нас в країні є вже один тіньовий прем'єр-міністр. Що, з'являється ще один?″, - уїдливо запитала Мосейчук в Саакашвілі і додала: ″Ви справляєте таке враження″.

У відповідь Саакашвілі завірив, що не має прем’єрських амбіцій. Він запевняє, що його власна роль – лише допомогти Зеленському прискорити зміни.

″Ні. В країні головним генератором змін може бути лише президент. Влада і мандат лише у президента. Я ж там для того, щоб допомогти йому здійснити цю свою функцію. І в мене нема інших амбіцій і цілей″, - завірив Саакашвілі.

Саакашвілі стверджує, що не має прем’єрських амбіцій.

Саакашвілі стверджує, що не має прем’єрських амбіцій. Головним рушієм змін може бути тільки президент, - сказав в ефірі ток-шоу «Право на владу» новопризначений голова Виконавчого комітету реформ Міхеіл Саакашвілі. Він запевняє, що його власна роль – лише допомогти Зеленському прискорити зміни.

Geplaatst door ПРАВО НА ВЛАДУ op Donderdag 14 mei 2020

Нагадаємо, Тимошенко пообіцяла витрусити всі нутрощі корупціонерам і попросила допомогти Саакашвілі

Як повідомляв Знай.uа, Грузія поставила Україні жорсткий ультиматум через Саакашвілі.

Також Знай.ua писав, Саакашвілі - віце-прем'єр - екс-президент Грузії назвав головні кроки в разі отримання посади.