У п'ятницю, 15 травня, на СТБ покажуть 11 випуск реаліті "Холостяк-10". Макс Михайлюк познайомить Віку, Дану і Дашу зі своїми батьками, які живуть у рідному місті Холостяка – Одесі.

Так, дівчата отримали можливість стати ще ближче до Макса і познайомитися з його близькими. Перед зустріччю з батьками Холостяк проведе час з кожною учасницею наодинці.

"Дуже пишаюся тим, що я одесит. Обожнюю своє місто. Куди б я не поїхав, або не полетів, я завжди порівнюю нове місце з Одесою", – поділиться головний герой.

Під час побачень Макс поведе Віку, Дану і Дашу в улюблені одеські місця, де раніше часто проводив час. А після прогулянок і душевних розмов дівчата зустрінуться з рідними Холостяка.

учасниці "Холостяк-10", фото СТБ
учасниці "Холостяк-10", фото СТБ

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Батьки трішки хвилюються. Для них це теж дуже відповідальний момент", – зізнається Макс.

До речі, за столом також буде присутній ще один таємничий незнайомець, чиї питання здивують учасниць і навіть змусять понервувати.

"Він ставив питання в лоб. І йому потрібно було конкретно знати відповіді", - каже одна з учасниць.

Спілкування учасниці з татом Макса, фото СТБ
Спілкування учасниці з татом Макса, фото СТБ

Прямолінійними будуть й батьки Макса, адже їм важливо бачити щирість в очах майбутньої обраниці сина. Чи не збентежить рідних Макса те, що Дана раніше брала участь в іншому телевізійному проекті про відносини? Хто з дівчат перестарається з самопрезентацією? І головна інтрига – з ким Макс попрощається в кроці від фіналу?

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "грала в карти і крутила сигари" – Макс і учасниці "Холостяк 10" згадали дитинство.

Як повідомляв портал Знай.uа, головна красуня "Холостяка 10" показала, як виглядала до збільшення губ і схуднення.

Також портал Знай.uа писав, ексучасниця "Холостяк 10" не змогла пережити розставання, довелося викликати доктора – "Справді? Через волосся?".