Народний депутат і лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко часто ділиться в соціальній мережі Instagram моментами зі свого професійному та особистому житті. На цей раз вона вирішила привітати всіх зі святом – Міжнародним днем сім'ї.

"З Міжнародним днем сім’ї! Бережіть найрідніших!", - коротко написала Тимошенко.

Коментатори відреагували на трепетне привітання та фото, побажали їй щастя і берегти рідних і близьких.

"Вітаємо! Нехай ваша родина буде щаслива❤️", "Удачі вам", "Юлія Володимирівна, бережіть себе і свою батьківщину) Сімейного затишку Вам", "Щастя вам!" "Юлія Володимирівна береже Бог Вас і вашу родину! Ви найрозумніша жінка на планеті і єдиний адекватний політик в Україні. Захоплююсь Вами і сподіваюся все ж", - написали коментатори.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше Юлія Тимошенко заявила, що отримала підтвердження про колосальної корупції в НАК "Нафтогазі" і закликала уряд розібратися з цим, заручивсь підтримкою новообраного голови Виконавчого комітету реформ Міхеіла Саакашвілі.

"В мене є бухгалтерські документи про те, що "Нафтогаз" не перерахував у державний бюджет, увагу, 72 мільярди гривень. Ви уявляєте цю суму? Це рівно стільки, скільки в цьому році очікують від МФВ… Це половина пенсійного фонду, це по суті стільки, скільки виділяється сьогодні на всю систему охорони здоров'я. При цьому "Нафтогаз" очолює корупціонер Кобелєв, контракт якого продовжують на чотири роки - його треба зняти і притягнути до відповідальності", - сказала вона.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тимошенко пояснила історичне походження Дні пам'яті та примирення.

Як повідомляв Знай. ua, Тимошенко пообіцяла витрусити всі нутрощі корупціонерам.

Також Знай. ua писав, що Тимошенко анонсувала законопроект про обов'язкове медичне страхування.