Руслан Євдокименко – 49-річний син відомої української і радянської артистки Софії Ротару. Чоловік активний користувач Instagram, де часто радує фоловерів яскравими публікаціями про своє життя. Так, в цей раз Руслан показав кумедне фото своїх карантинних розваг.

На новому знімку видно, що чоловік сфотографував себе на телефон, він стоїть на вулиці в спеціальному шоломі. А ось транспортного засобу в кадрі немає, хоча на інших фото у соцмережі видно, що катається він на крутому байку. У підписі до фотографії Руслан написав: "Коли використовуєш найбільш безпечний вид транспорту!". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію сина Софії Ротару, засипаючи його компліментами в коментарях. "Покатайте мене, будь ласка!", "Покажіть свій HD", "Круто і з задоволенням", "В дорогу?!", - пишуть користувачі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, син Ротару зворушив українців до глибини душі любов'ю до матері - "Ким я був у минулому житті...".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що син Софії Ротару зізнався, куди поділася народна артистка – про концерти можна забути.

Також портал "Знай.иа" писав, що онука Ротару Соня показала трепетне сімейне фото з красунею-бабусею.