У приміщенні Комітету Верховної Ради сталася крадіжка. Невідомий виніс з кабінету народного депутата від партії "Слуга народу" Ольги Василевської-Смаглюк ноутбук. Про це повідомляє видання Країна з посиланням на власні джерела.

Невідомі викрали з депутатського кабінету в будинку на Липецької китайський ноутбук, який нардепу видали для службового користування в Раді.

Мотив крадіжки на даний момент не встановлено. Або в комп'ютері Василевської-Смаглюк була якась важлива службова, або особиста інформація та метою крадіжки було саме заволодіння цими відомостями. Інший варіант – ноутбук вкрали з метою наживи без зайвих мотивів.

Ольга Василевська-Смаглюк - колишній журналіст, раніше працювала на каналі "1+1". Член Комітету Ради з питань фінансів, податкової та митної політики. ЗМІ її зараховують до так званої "групи Коломойського" в парламенті, сама вона вплив олігарха на себе заперечує.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Нагадаємо, у Києві злодій-ніндзя залишає машини без власників.

Як повідомляв Знай. ua, відомого футболіста пограбували та побили у власному будинку.

Також Знай. ua писав, що у Києві нахабний злодій спокусився на улюблений транспорт Кличко.