На Донбасі російські окупанти вчергове порушили режим припинення вогню та обстріляли українських захисників. Без постраждалих не обійшлося – двоє героїв отримали поранення та були госпіталізовані до лікарні.

Відповідна інформація з'явилася на офіційній Facebook-сторінці операції Об'єднаних сил.

"Підрозділи окупаційних військ РФ, всупереч взятим на себе зобов’язанням, вкотре порушили режим припинення вогню та обстріляли позиції Об’єднаних сил. Ворог відкрив вогонь із автоматичних станкових і підствольних гранатометів та стрілецької зброї по захисниках поблизу Оріхового, внаслідок чого двоє військовослужбовців отримали осколкові поранення", - йдеться в повідомленні військових.

Військові, фото: ЗСУ
Військові, фото: ЗСУ

Як відзначається, наразі потерпілих госпіталізовано до лікарні та їм надано медичну допомогу.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

"Воїнів оперативно доставлено до лікувального закладу та надано належну медичну допомогу. У відповідь на такі підступні та злочинні дії, підрозділи Об’єднаних сил для подавлення ворожого вогню, використали штатне озброєння", - підкреслюють в штабі ООС.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в хід на Донбасі йшли гранатомети і кулемети, але українські військові вистояли і дали відсіч, звіт ООС.

Як повідомляв Знай.uа Польща публічно визнала Росію головною загрозою – Дуда підписав історичний документ.

Знай.uа писав, війська ООС знову "надавали по зубах" окупантам на Донбасі: бойовики вважають втрати.