Всього за рік президентства Володимира Зеленського на державні посади влаштувалися понад 30 "кварталівців" або людей, наближених до них. Такі дані з'явилися на Facebook-сторінці Комітету виборців України.

Повідомляється, що понад 30 осіб, які раніше працювали в структурах "Студії Квартал 95", її дочірніх організаціях, надавали послуги компанії, співпрацювали з Зеленським на професійній основі, були знайомими, друзями, родичами президента або його оточення отримали посади в держструктурах. З них 12 осіб працювали в студії "Квартал 95".

Варто відзначити, що "кварталівці" були на посаді помічників, заступників, керівників Офісу президента (Андрій Єрмак і Андрій Богдан), отримали посади в органах безпеки, в центральних органах виконавчої влади, стали членами наглядових рад, комітетів, стали народними депутатами України (Юрій Корявченков).

скріншоти

"Якщо врахувати призначення не тільки осіб, які безпосередньо працювали в структурах "95 кварталу", а й їхніх знайомих, друзів, родичів, то мова йде про, щонайменше, три десятки людей, які опинилися на впливових державних посадах у перший рік президентства Зеленського. Реальна цифра може виявитися ще більшою", – сказав голова КВУ Олексій Кошель.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, друг Зеленського з "Кварталу 95" пожартував на тему карантину – "Продам два мішка волосся".

Як повідомляв портал Знай.иа, Стогній пригадав пророчий випадок із Зеленським і Кошовим – "Купили пляшку горілки...".

Також портал Знай.иа писав, що Геращенко в ефірі "Право на владу" перерахувала ганьбища Зеленського.