Перший президент України Леонід Кравчук в ефірі одного з українських телеканалів взяв участь в обговоренні дій колишньої правлячої політичної сили Петра Порошенка, а також розкритикував Ірину Геращенко.

Кравчук розмазав стару владу Порошенко. "ПРАВО НА ВЛАДУ"

Кравчук розмазав Геращенко та стару владу Порошенко! “Ви ж тільки що були при владі. Що забули..Амнезія?» "А хто буде махлювати отримає по рудій пиці...!" - гарно підсумувала думку першого Президента Україні ведуча.

Geplaatst door Київ Столиця Країни Мрій op Vrijdag 15 mei 2020

"Кравчук розмазав Геращенко і стару владу Порошенка! "Ви тільки що були у влади. Що забули..Амнезія?". "А хто буде шахраювати отримає по рудій морді...!" - добре підсумувала думку першого Президента України ведуча.", - пишуть у Facebook-спільноті "Київ Столиця Країни Мрій".

Варто нагадати нашим читачам, що першого президента України Леоніда Кравчука відчитала дружина. Їй не сподобався виступ ексглави держави в ефірі ток-шоу "Право на владу". Через пандемію останнім часом більшість гостей ефіру знаходиться не в студії, а в он-лайні. І поки Леонід Кравчук чекав, щоб йому надали слово, дружина "за кадром" встигла його вичитати. Невелику сімейну сварку випадково підслухала ведуча програми Наталія Мосейчук. Вона попросила Леоніда Кравчука пояснити, за що ж йому дісталося.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський негайно звернувся до українців: "Нам потрібно більше...".

Як повідомляв Знай.uа Холодов показав, куди поділися мільярди на підтримку українців під час карантину.

Знай.uа писав, одним — карантин, а іншим — німецький монстр, глава офісу Зеленського Єрмак в розпал коронавірусу купив Mercedes.