Дружина президента України Володимира Зеленського Олена Зеленська зробила подарунок на сьому річницю бренду Oh My Look. Пост про це опубліковано пост в Instagram.

Історія Олени в рамках проекту #звичкаусвідомлювати зачарує кожного. Журнал Еlle ukraine опублікував інтерв’ю, а портал Знай публікує ключові цитати з інтерв'ю.

Перша леді нагадала про те, що неможливе можливо.⠀ ⠀ ⠀ ⠀

📝 В режимі ізоляції
⠀ ⠀ ⠀ ⠀
Чесно кажучи, моє життя мало змінилося з приходом у нього карантину. Або навіть так: мій особистий карантин почався набагато раніше — майже рік тому. Коли, за зрозумілих причин, правила повсякденного життя кардинально змінилися.
⠀ ⠀ ⠀ ⠀
📝 В тенденції спрощувати і відмовлятися від зайвого
⠀ ⠀ ⠀ ⠀
Зараз в споживанні все частіше помітний тренд на «бути, а не здаватися». Сподіваюся, він буде розвиватися далі! Однозначно, одяг може багато сказати про особистість. Але за презентаційної частиною зазвичай є й більш глибокий зміст. Якщо ми дозволимо один одному витрачає менше часу і грошей на презентації — можливо, залишиться більше на смисли.
⠀ ⠀ ⠀ ⠀
📝 Про одяг як сервіс, а не продукт
⠀ ⠀ ⠀ ⠀
Скажу чесно, я користувалася послугами оренди: сама брала одяг для особливих подій. Для мене це було просто порятунком! І у своїй сьогоднішній ситуації, коли я не завжди можу повторювати одні і ті ж образи, — якщо є така можливість, я намагаюся її використовувати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, Зеленська нарвалася на критику через поради українцям - "На 860 гривень дитячих не розженешся".

Також Знай. ua писав, що Олена Зеленська викликала хвилю обурення роликом про людей з інвалідністю.