У суботу, 16 травня, українці масово заговорили про те, що голова Виконавчого комітету реформ Міхеїл Саакашвілі заразився коронавірусом COVID-19.

Про це повідомляє аналітичний портал "Хвиля". Варто зауважити, що на останньому на ефірі "Право на владу" Саакашвілі виглядав нездорово. І голос у нього був злегка охриплий.

На даний момент очікується підтвердження або спростування цієї інформації від офіційних джерел.

Міхеіл Саакашвілі, фото:  Валентин Огиренко / Reuters
Міхеіл Саакашвілі, фото: Валентин Огиренко / Reuters

Варто відзначити, що ще в березні Саакашвілі придбав у аптеці на Печерську одноразовий тест на коронавірус за 600 грн, про що розповів в ефірі ток-шоу "Вільна слова Савіка Шустера", розповідаючи про недоліки української медицини. За словами Саакашвілі, тести на коронавірус він купував для пожилих членів своєї сім’ї. Але кого мав на увазі політик, так і невідомо.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Саакашвілі сказав, що 600 грн для тесту на коронавірус - трохи дорого, ну і маски по 100-200 грн також. Але така вартість наворочених масок, звичайні у аптеках продають українцям за адекватними цінами. А кому потрібно проявити креатив масоквий, теж має чудову нагоду.

Саакашвили купил тест на коронавирус в аптеке за 600 грн

Саакашвили купил тест на коронавирус в аптеке за 600 грн Экспрезидент Грузии рассказал про цены в киевских аптеках

Geplaatst door Шустер LIVE op Vrijdag 13 maart 2020

У прес-службі Саакашвілі спростували інформацію про те, що він нібито заразився COVID-19.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тимошенко потужно відреагувала на "віце-прем'єра" Саакашвілі - "Ми з ним сідаємо..."

Також портал Знай.uа писав, Саакашвілі - віце-прем'єр - екс-президент Грузії назвав головні кроки в разі отримання посади.