На Донбасі бойовики вчергове начхали на домовленості та обстріли позиції українських героїв. Без жертв не обійшлося – від рук російських окупантів постраждав один український герой, якого наразі госпіталізовано до лікарні.

Про це повідомили на офіційній Facebook-сторінці операції Об'єднаних сил.

"Збройні формування Російської Федерації 6 разів порушили режим припинення вогню. Так, противник обстріляв наші позиції неподалік Новотроїцького, Гранітного, Авдіївки та двічі поруч з Лебединським з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Також неподалік Новгородського загарбники використали заборонені до розміщення на лінії зіткнення міномети калібру 120 мм, випустивши 30 мін", - йдеться в повідомленні військових.

Військові, фото: ЗСУ
Військові, фото: ЗСУ

Зокрема, як відзначається, внаслідок ворожих обстрілів один український захисник отримав поранення. Також не обійшлося без жертв і з боку найманців Путіна – захисники Донбасу поранили одного російського окупанта.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою", - підкреслили в штабі ООС.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в хід на Донбасі йшли гранатомети і кулемети, але українські військові вистояли і дали відсіч, звіт ООС.

Як повідомляв Знай.uа Польща публічно визнала Росію головною загрозою – Дуда підписав історичний документ.

Знай.uа писав, війська ООС знову "надавали по зубах" окупантам на Донбасі: бойовики вважають втрати.