Спікер українського парламенту Дмитро Разумков вирішив прокоментувати позицію правлячої партії стосовно того, що в уряді досі не призначено три посади міністра. Разумков відповів на питання журналістів, що заважає цим призначенням: "Я не знаю, що заважає, - я знаю, як це працює: має бути подання прем'єр-міністра України".

Про це стало відомо завдяки повідомленню Радіо Свобода.

Верховна Рада, скріншот: YouTube
Верховна Рада, скріншот: YouTube

А ось на запитання, чому ж немає цих уявлень, спікер заявив: "Я думаю, що підбираються найефективніші кандидатури, які потім обговорюватимуться з фракцією монобільшості, яка працює на основі коаліції, і вже після вноситися. Це один варіант. А другий варіант - це те, що по ряду міністерств є в. о. І у них це так званий випробувальний термін. Подивимося, як вони працюватимуть, а після цього вже...".

Також варто нагадати нашим читачам, що в нинішньому складі Кабінету міністрів України три міністерства очолюють чиновники в статусі не міністрів, а тільки виконуючих обов'язки. Це Міністерство енергетики та захисту навколишнього середовища (в.о. Міністра Ольга Буславець), Міністерство культури та інформаційної політики (в. о. Міністра Світлана Фоменко) і Міністерство освіти і науки (в. о. Міністра Любомира Мандзій).

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, кандидати на виліт — Разумков розповів, хто у Верховній Раді знаходиться під загрозою звільнення.

Як повідомляв Знай.uа Порошенко переметнувся на бік Зеленського, але тут же схаменувся і "віддав" всі регалії собі.

Знай.uа писав, Зеленського просять покарати "слуг", які захищають збоченців – "Винищують націю".