Народна депутатка "Слуги народу" Марина Бардіна заявила, що президент України Володимир Зеленський змінює стратегію стосовно Донбасу.

Про це вона розповіла в ефірі телеканалу "НАШ".

Відтак, за її словами, стратегія минулої влади щодо вирішення конфлікту на Донбасі виявилася вкрай неефективною, а тому в Зеленського вирішили її поміняти.

"Зеленський спробував рухатися тим шляхом, що був раніше, але очевидно, що стратегія, придумана (тодішнім - ред.) Президентом Порошенко не спрацювала за 6 років і не спрацює і далі", - розповіла Бардіна.

Марина Бардіна

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Зокрема, нова стратегія передбачає посилення української делегації високопоставленими чиновниками в Тристоронньої контактній групі або так званому "мінському форматі".

"Це розведення, обмін полоненими... І зараз ми ведемо переговори щодо кордону… що вибори будуть там можливі тільки тоді, коли Україна буде контролювати кордон", - повідомила депутат.

На питання журналістки, чому не видно вагомих результатів нової стратегії Києва, вона відповіла, що Україна не єдина сторона в цьому конфлікті. "Це продовження політики. Президент змінився в Україні, а не в Росії. І він (Володимир Путіна - ред.) Продовжує свою політику", - підкреслила вона.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українські герої дали жорстку відсіч Росії та показали, як захистися українцям – "Вони витягують з телефонів…"

Як повідомляв Знай.uа Польща публічно визнала Росію головною загрозою – Дуда підписав історичний документ.

Також Знай.uа писав, у Путіна замахнулися на решту областей України - під загрозою Одеса, Херсон, Миколаїв, Запоріжжя