Одіозний керівник Радикальної партії України і найзапекліший борець з "Велюром" Олег Ляшко часто тішить своїх фоловерів цікавими моментами із життя у Іnstagram. На цей раз Олег Ляшко зізнався, що став батьком.

Напередодні Ляшко поділився фото, на якому вагітна Росіта у кумедній футболці з мордою мавпи сидить на лавці і обіймає собаку - домашнього улюбленця Ляшка.

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

"Народився син! Дякую Богу і дружині за найбільше щастя на світі", - підписав своє фото Олег Ляшко. І висловив щиру подяку медичним працівникам.

Цікаво, що жодних фото із пологового із біркою новонародженого чи його пальчиком Ляшко не додав, чи забув з хвилювань, чи ще не сфотографував. Адже його фолловери в курсі всіх важливих моментів життя політика.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Варто відзначити, що це не перше фото вагітної Росіти. Шість днів тому Ляшко показав її із бандажем на поясниці, що легше було носити додаткову вагу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вагітна Росіта у футболці з мордою мавпи - Ляшко поділився щастям з українцями.

Раніше Знай.ua писав про те, що Ляшко привітав людей зі святом і зловив "відро помиїв". Любов "радикала" до жителів Івано-Франківська виявилася не взаємною.

Також Знай.ua повідомляв, що колишній народний депутат Борислав Береза зняв відео у скандального ресторану "Велюр", власником якого є "слуга народу" Микола Тищенко.