Неодруженим чоловікам та жінкам у Нідерландах рекомендують організувати "сексбудді" (сексуальний приятель). Це поняття ввели після критики правил, що наказують, що відвідувачі дому під час блокування коронавірусу тримаються на відстані 1,5 метра від своїх господарів.

Джерело: видання The Guardian.

Офіційні вказівки Нідерландського національного інституту охорони здоров'я та навколишнього середовища (RIVM) були змінені, щоб запропонувати особам, які не мають постійного сексуального партнера, дійти взаємно задовільних угод з однодумцями.

Настя Івлєєва: еротика
Настя Івлєєва: еротика

За порадою вчених RIVM, Нідерланди з 23 березня, дозволили до трьох відвідувачів заходити в будинок за умови, що вони дотримуються відстані. Але RIVM попереджає, що ризиками такої близькості слід керувати.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Обговоріть, як найкраще це зробити разом, - пропонує RIVM. Наприклад, зустрічайтеся з тією ж людиною, щоб мати фізичний або сексуальний контакт, якщо ви не хворієте. Домовляйтеся з цією людиною про те, скільки інших людей ви бачите. Чим більше людей ви бачите, тим більше шансів поширити коронавірус".

"Не займайтеся сексом зі своїм партнером, якщо його ізолювали через підозрювану коронавірусну інфекцію", - йдеться у повідомленні RIVM.

Секс, фото з вільних джерел
Секс, фото з вільних джерел

Секс із собою або з іншими на відстані можливий (еротичні історії, можна мастурбувати разом).

У Великобританії на початку свого закриття уряд попередив, що пари, які не проживають, не повинні взагалі зустрічатися, або ж швидко рухатися разом. Дженні Харріс, заступник головного лікаря, сказала журналістам, що пари, які знайомляться, "повинні перевірити міцність своїх стосунків і вирішити, чи хочеться постійно проживати в іншому домогосподарстві".

Нідерландський інститут змінив свою думку про долю одинаків, що випливає з величезних розчарувань у деяких кварталах за правилами для одиноких людей. У описі, написаному в газеті Het Parool, Лінда Дуіц, журналістка, що спеціалізується на гендерних питаннях, прямо критикувала RIVM, стверджуючи, що секс - це право людини.

"Близькість і фізичний контакт не є розкішшю, це основні потреби, - заявляє Дуїц. - Якщо ми дізналися що-небудь з епідемії СНІДу, це те, що не займатися сексом - це не варіант".

Проблеми в стосунках, фото: headtopics
Проблеми в стосунках, фото: headtopics

Уряд Нідерландів протягом останніх тижнів послаблює його закриття. Перукарні, нігтьові салони та салони краси знову розпочали роботу в понеділок, а ресторани, бари та кінотеатри мають відкритись 1 червня.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як і коли почалися стосунки Меладзе та Джанабаєвою.

Як повідомляв портал "Знай.ua", загули принца Вільяма штовхнули Кейт Міддлтон на відчайдушні заходи.

Також "Знай.ua" писав, що Віталій Козловський зізнався, чим балує нову наречену.