Одеські нічні клуби послідували прикладу і тепер не відстають від Києва. Закон не один і не для всіх. Тобто метро, приміське маршрутне сполучення, поїзди, електрички, авіасполучення запускати не можна, але нічний клуб для тусовщиків відкривати можна. Сотні гарячих і молодих людей зібрались струсити стрес після карантину у запальних танцях - без масок і правил.

Наразі в Одесі чекають на реакцію місцевої влади і правоохоронних органів. Відомо, що в Києві теж розпочали свою роботу клуби, які були зачинені через карантин в Україні, спричинений коронавірусом. В свою чергу це призвело до розподілу жителів столиці на "два табори": одні люди обурюються фотографіями з багатолюдних гулянок, а інші - бронюють столики онлайн та всіма силами намагаються туди потрапити.

Відтак, як відзначається, низка столичних клубів розпочала свою роботу, щоправда, про дотримання норм можна лише мріяти. Наприклад, в одному з найдорожчих розважальних комплексів столиці, де люблять відпочивати зірки, політики і бізнесменів, люди відпочивають без масок та не дотримуються відстані.

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею
Показати ще

Скріншот з відео

Також це стосується й інших нічних закладів – немає антисептиків, масок та люди попросту не дотримуються безпечної відстані. До слова, незважаючи на офіційний дозвіл, відкритися наразі ризикнули не більше 10% столичних клубів.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, бухають і танцюють на карантині – столичні клуби закатали масштабні вечірки без масок та заборон.

Як повідомляв портал Знай.ua, Популярний маркет вирішив заробити на коронавірусі, - киян шокували маски по 1200 гривень.

Також Знай.ua писав, що Львів одягнули у гігантську маску від коронавірусу, - "одна на всіх".