Відомий бізнесмен, громадський діяч і телеведучийАндрій Пальчевський заспівав голосом Паваротті через тотальне недотримання карантину у столиці. Відео на facebook-сторінці Пальчевський назвав "Сорренто лупит вирус".

Сорренто лупит вирус))

Geplaatst door Андрей Пальчевский op Zondag 17 mei 2020

За словами Пальчевського, співати вирішив, бо пісня називається "Повернення в Соренто".

"Соренто - не у виконанні Паваротті і не у моєму, а у виконанні американської компанії Sorrento therapeutics, яка виготовила 100% перші вдалі антитіла від SARS-CoV-2", - каже громадський діяч.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Пальчевський потішив українців, що в чені з американської біофармацевтичної компанії Sorrento Therapeutics заявили про те, що знайшли антитіло, яке може захистити людський організм від коронавірусу та вивести його протягом чотирьох днів.

Пальчевський, фото: youtube
Пальчевський, фото: youtube

"А у нас в Україні все відбувається в укрваріанті. Вчора з’ясувалось, що вночі працюють дискотеки без соціальної дистанції, без масок, зате з дівчатами і з випивкою. Підозрюю, що секс-драгс-рокнрол - не просто так слова. Такий собі укркарантин, а потім здивуємосб, що це в нас відбувається, а людей не пускають у метро, ну не дурдом???", - бідкається Пальчевський.

І хвилювання недаремні, адже тотальне недотримання елементарних правил може спровокувати спалах смертельного коронавірусу в Україні.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, бухають і танцюють на карантині – столичні клуби закатали масштабні вечірки без масок та заборон.

Як повідомляв портал Знай.ua, Пальчевський пояснив, як "дармові" маски з Китаю потрапили до Епіцентру.

Також Знай.ua писав, Пальчевський знайшов в Україні нову заразу.