Бути настільки красивим, що твою зовнішність розцінять за загрозу національної безпеки і не дають права на в'їзд до бажаної країни. Вигадана байка? Ні, ця історія трапилась у 2013 році з Омаром Боркан аль-Галою.

Омар Боркан аль-Гала - молодий чоловік, до інтересів якого належить поезія, фотографія і акторська майстерність, був депортований із Саудівської Аравії. Гвардійці пояснили таке рішення молодому чоловіку та двом його друзям тим, що вони, зокрема Омар, занадто красиві, а тому існує вірогідність того, що жінки Саудівської Аравії втратять голови, побачивши таку красу. Щоб не допустити цієї катастрофи, молоді люди повернулись додому.

Ця історія, як і краса Омара, стала відомою завдяки допису у соціальній мережі, в якій чоловік поскаржився на депортацію через власну красу. Популярність і визнання принесли Омару щастя: він багато працює, часто задіяний на зйомках і всі радіють його красі.

Омар Боркан аль-Гала, фото з соцмереж
Омар Боркан аль-Гала, фото з соцмереж

Нещодавно незнайома жінка, яка залишилась інкогніто, подарувала Омару нову шикарну машину, яку чоловік прийняв із радістю і бажанням дізнатись ім'я покровительки.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня
Показати ще


Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Український Бред Пітт: зірковий франківчанин Богдан Юсипчук розкрив непростий секрет успіху, - не вірили до останнього.

Як повідомляв портал Знай.ua, Не зміг відпустити - турецький красунчик Озджан Деніз знову тягне під вінець колишню дружину.

Також Знай.ua писав, що Турецький красунчик Серкан Чайоглу не дає заснути жінкам і поза серіалом – "Ти герой моїх мрій".