Останнім часом навколо мережі зв'язку 5G ходить дуже багато чуток. Для прихильників теорії змови, ідея встановлення вишок зв'язку нового покоління стала справжнім клондайком для чергових підозр. Про чіпування і тотальне стеження говорилося вже неодноразово. Проте нещодавно пройшов новий міф, про те, що з допомогою веж 5G може передаватися… Коронавірус! Однак Всесвітня організація охорони здоров'я вже розвіяла цей міф.

робота за ноутбуком, фото Pxhere
робота за ноутбуком, фото Pxhere


ВООЗ повідомляє, що коронавірус фізично не може передаватися через радіохвилі. Це апріорі неможливо. Єдині підтверджені шляхи передачі COVID-19 – повітряно-крапельний, а також через предмети. Тому Всесвітня організація охорони здоров'я рекомендує людям носити маски і рукавички, а також не торкатися руками обличчя, не вимивши попередньо їх.
Також ВООЗ нагадує, що пандемія COVID-19 є в багатьох державах, де немає ні єдиної вишки 5G, а у деяких немає навіть 3G. Тому прихильникам теорії змови в черговий раз діяти за принципом “сам придумав – сам повірив”. Ніяких доказів передачі COVID-19 через радіохвилі немає, і не буде, оскільки це апріорі неможливо.

Нагадаємо, українцям анонсували другий етап виходу з карантину.

Як повідомляв Знай. ua українка розкрила правду, як насправді лікують сovid-19 в лікарнях.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Також Знай. ru писав, що в Україні за добу 422 нових хворих коронавірусом.