В умовах карантину віддалено реально оформити матеріальну допомогу при народженні дитини. Детальну інструкцію опублікувало Міністерство соціальної політики України в Facebook.

Спочатку потрібно зареєструватися на сайт Мінсоцполітики України. Вже після авторизації можна приступити до заповнення електронної анкети на призначення допомоги.

Для цього вам знадобиться свідоцтво про народження дитини, ідентифікаційний номер обох батьків за наявності, номер банківського рахунку.

Наголошується, що сканувати документи не потрібно, а варто лише заповнити відповідні графи. У заяві варто вказати відомості про дитину, матері, батька, місце реєстрації та фактичного проживання, якщо вони відрізняються і вибрати спосіб, у який буде зручно отримувати виплати: на картку або в поштовому відділенні.

❗️Друзі, отримуємо від Вас багато запитань про те, як оформити та отримати грошову допомогу при народженні дитини...

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще
Geplaatst door Міністерство соціальної політики України op Zondag 17 mei 2020

Тим часом Міністерство соціальної політики повідомило про початок призначення помощи на дітей до 10 років фізичним особам-підприємцям.

Виплату допомоги почали 15 травня, в День сім'ї. Як інформують на сторінці Мінсоцполітики в Facebook, "дитяча" допомога призначається ФОПам, які обрали спрощену процедуру оподаткування, і належать до і та II групи платників єдиного внеску.

У Мінсоцполітики вже звернулося понад 19 тис. фізичних осіб підприємців, щоб оформити допомогу на дитину до 10 років, йдеться в повідомленні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ФОПам почали виплачувати "дитячу" допомогу.

Як повідомляв Знай. ua, чиновниця поскаржилася на "скулящих" породіль.

Також Знай. ua писав, що помічниця Зеленського заявила про масову перевірку українців.