Українці охарактеризували президентів, в тому числі і нинішнього і назвали, хто, на їхню думку був кращим, а хто гіршим. Відповідні дані отримали завдяки опитування социологичной групи "Рейтинг.

20% опитаних назвали кращим президентом Леоніда Кучму, 16% віддали свої симпатії Володимиру Зеленському. 13% вважають, що кращим був Леонід Кравчук, 12% - Петро Порошенко, 9% - Віктор Янукович.

Найменше прихильників - 6% - виявилося у Віктора Ющенка.

Правління Кучми і Зеленського опитані дали переважно як епоху розвитку - 41% і 33% відповідно. У той же час 26% охарактеризували правління Зеленського як занепад.

Правління Порошенко як занепад оцінили 49% опитаних, а розвитком цей період вважають 27% респондентів.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Володимир Зеленський, фото: YouTube
Володимир Зеленський, фото: YouTube

36% українців оцінили правління Віктора Ющенка як застій, ще 35% - як занепад.

Опитування проводили 12-13 травня. У ньому взяло участь 3000 респондентів з усіх регіонів України, крім тих районів Донбасу, які непідконтрольні уряду і анексованого Криму.

Перший рік президентства Зеленського майже 40% оцінили задовільно, близько третини вважають цей рік жахливим. При цьому близько третини українців зазначили, що він впорався добре або навіть на відмінно. Найбільше незадоволені Зеленським жителі східних регіонів, люди похилого віку, виборці ОПЗЖ і Петра Порошенка.

Володимиру Зеленському, згідно з опитуванням, продовжують довіряти 57% українців, 37% йому не довіряють. Також 33,8% серед усіх опитаних готові підтримати на президентських виборах, а найближчих конкурентів Зеленського - Юрія Бойка і Петра Порошенка готові підтримати 12% і 11,5% відповідно.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, слуга народу" Зеленський втрачає мільйони, видосики не заходять.

Як повідомляв Знай. ua, Саакашвілі зізнався, що йому доручив зробити Зеленський на новій посаді.

Також Знай. ua писав, що у Зеленського "послали" стратегії Порошенко по Донбасу і придумали нову.