Відомий український журналіст Дмитро Гордон після інтерв'ю зі скандальним кримським "прокурором" Наталією Поклонською вирішив поспілкуватися з терористом "ДНР" Ігорем Гіркіним, який у складі групи бойовиків РФ окупував Слов'янськ (Донецька область) в квітні 2014 року.

Користувачі соцмережі Facebook різко розкритикували анонс інтерв'ю Гордона і запропонували Службі безпеки України негайно відреагувати.

Крім того, в Інтернеті з'явилося безліч інших коментарів, в основному негативного характеру.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Варто уточнити, що Ігор Гіркін (Стрєлков) – один з колишніх ватажків бойовиків на Донбасі, якого прокуратура Нідерландів звинувачує у причетності до авіакатастрофи малайзійського Boeing MH17 в небі Донеччини в 2014 році.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Мої бандити до такого не опускалися", - Поклонська розповіла про замах на свою доньку.

Як повідомляв портал Знай.uа, Наталія Поклонська відреагувала на критику щодо її недавнього інтерв'ю з Дмитром Гордоном.

Також портал Знай.uа писав, що Поклонська порівняла Крим з мішком картоплі і розлютила українців у новому інтерв'ю.