Як відомо, зірка російської сцени Поліна Гагаріна заявила про розставання з чоловіком, фотографом Дмитром Ісхаковим. До речі, Діма старше за неї на 9 років. Після таких новин у виконавиці несподівано з'явилися проблеми підприємницького характеру, багато шанувальників впевнені, що це просто така, вся справа у "законі бумеранга".

До розлучення і проблем у бізнесі прилетіли новини від відомої російської ведучої і гумористи Каті Варнави. Справа в тому, що нещодавно Катя проговорилася Ксенії Собчак в інтерв'ю про розставання зі своїм компаньйоном Костянтином Мякіньковим.

Катя Варнава і Костянтин Мякиньков, скріншот: Instagram
Катя Варнава і Костянтин Мякиньков, скріншот: Instagram

"33-річна співачка та її чоловік - 42-річний фотограф Дмитро Ісхаков вирішили розлучитися. Згідно інформації з близького оточення артистів, пара не живе разом вже кілька місяців, однак процес розірвання шлюбу вони ще не почали", - йдеться в повідомленні одного з російських таблоїдів.

Катя Варнава, скріншот: Instagram
Катя Варнава, скріншот: Instagram

Далі більше, з'явилися чутки, що Поліна Гагаріна і колишній бойфренд Варнави нерівно дихають один до одного, а точніше їх пульс при спільному проведенні часу частішає. У мережі активно гуляють чутки, що Костя запав на Поліну і тепер є привід для нових пристрастей. Однак для спокійної ідилії місця немає: "Незважаючи на спокійне розставання, в документах і компанії Гагаріної вже почалися "кадрові перестановки". Поліна здійснює свою артистичну діяльність через ТОВ "Поліна Гагаріна", генеральним директором компанії з моменту її заснування був її чоловік, але буквально три тижні тому Ісхакова було звільнено. Тепер його посаду займає якась Юлія Екс".

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, колишнього Лорак Мурата покинула нова коханка.

Як повідомляв Знай.uа прощай природність: Лорак почала прикриватися перуками, фанати нажахані новим фото.

Знай.uа писав, Лазарєв забув про Лорак і віддався гарячій блондинці: "Жахливо, що я повинен...".