"Ми є те, що ми їмо". Саме так одного разу сказав Гіппократ. Його слова актуальні і в наш час, дієтологи всього світу б'ються над питанням: що можна і чого не можна, що корисно, а що шкідливо? Але все це мало цікавило француза Мішеля Лотіто, адже він був здатний з'їсти все, що завгодно.

А почалося все у 9 років, коли Мішель, на очах у друзів, розбив і з'їв склянку. Сам процес поїдання скла хлопчикові сподобався, незабаром він почав регулярно поїдати скляні пляшки. Втім, це був лише початок. Їсти одне скло незабаром стало нудно. І Мішель вирішив урізноманітнити своє меню.

Мішель Лотіто, фото youtube
Мішель Лотіто, фото youtube

У француза Мішеля Лотіто є прізвисько — "Месьє З'їм Все". Воно з'явилося у нього ще з підліткового віку. Мішель вміє їсти неперетравлювані предмети, вживаючи в їжу такі речі, як велосипеди, телевізори і навіть магазинні візки, розламуючи їх на дрібні шматочки і запиваючи мінеральним маслом і водою.

Мішель Лотіто, фото youtube
Мішель Лотіто, фото youtube

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Але його найбільш безглуздим досягненням є літак, з'їдений ним весь — шматочок за шматочком. На це у француза пішло 2 роки, з 1978 по 1980-й.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, за авіакатастрофою МН17 в небі над Україною стоїть генерал ФСБ - Bellingcat.

Як повідомляв Знай.uа в Україні з'явиться конкурент МАУ і SkyUp, Криклій запропонував альтернативу.

Знай.uа писав, авіаперельоти під час карантину: чи можна літати і як повернути квитки.