Весна поступово підходить до кінця, однак погоди це не поясниш. Замість комфортних травневих ночей, Україну чекають чергові заморозки. Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій. Тому людям, які вже засадили свої городи, потрібно приготуватися до можливих неприємностей, і вжити всі заходи, щоб укрити урожай.

Заморозки в березні
Заморозки в березні


Вночі в Київській області можливі заморозки на ґрунті від 0 до -2 градусів. Оголошено жовтий рівень небезпеки. Особливу проблему заморозки представляють для посівів злакових і бобових культур. Через пониження температури, можливо вимерзання частини рослин і зменшення врожаю.
Температура повітря буде досить низькою. Вночі у Київській області повітря прогріється лише до 3-5 градусів вище нуля. Вдень очікується спеки також не варто. Максимальна температура в столиці очікується до +16 градусів, а в Київській області – до +15.

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температура. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще